Etusivu Edinburgh Oxford Tylypahka Muu maailma Ekstrat

Tapahtuu nyt


07.12.2015
Foorumilla ei tapahdu juuri nyt mitään erityistä.ROPELISTA - Toplista suomalaisille nettiroolipeleille

Roolipeli

Yleistä Säännöt Hahmolista Hahmoesittely Foorumi Vieraskirja

Linkinvaihto


Tervetuloa!

Mitä tapahtuu kun nuoret noidat ja velhot saavat koko velhomaailman käyttöönsä? Kestääkö varttuneempien kantti vai onko utelias, uhmakas ja kokeilunhaluinen nuoriso liikaa?

Taikaministeriön väheksytyimmät tutkijat löysivät jästien koulutussysteemistä erinomaisia mahdollisuuksia velhokunnalle, mutta miten kaikki toimii käytännössä? Millaista oikeastaan on opiskelu taikayliopistossa, maailmassa jossa huonot ajat ovat jo takana päin ja edessä on loistava tulevaisuus. Mikäli kaipaat ihmissuhdepeliä taialla höystettynä, olet saapunut juuri oikeaan paikkaan.

Oletko sinä vastuuntuntoinen opiskelija vaiko oikea bilehile? Miten jästien luoma koulutusjärjestelmä toimii taikovien parissa?
Entä millaista on todella työskennellä Taikaministeriössä tai Pyhässä Mungossa?

Ota selvää ja sukella Iso-Britanniaan, tuttuun Harry Potter -universumiin, jonka jokainen kolkka on nyt avoinna.

Avoin maailma

Roolipelin nimestä huolimatta koko pelimaailma on täysin avoin. Halusit sitten olla opiskelija, parantaja, maahisyhteyksien viraston työntekijä tai tylypahkan oppilas, löydät varmasti oman paikkasi. Pelaajien on mahdollista luoda uusia taikapaikkoja ja osallistua pelimaailman laajentamiseen omalla panoksellaan.

Lukuvuosi kerrallaan

Pelimme sijoittuu nykyaikaan.
Harry Potter peittosi Tiedät-kyllä-kenet vuonna 1998. Jälleenrakennusten jälkeen Iso-Britannian ja Irlannin velhomaailma on kehittynyt ja noussut uuteen kukoistukseensa. Pelaaminen on sallittua myös lähimenneisyydessä että lähitulevaisuudessa mikäli se on tarpeellista, mutta pääasiassa keskitymme kaikessa rauhassa tähän lukukauteen ja sen tapahtumiin. Käytämme näin hyödyksemme vuosien 2015 ja 2016 kalentereita.

Pelin vaatimukset

University of Magic on foorumilla pelattava vuorovaikutteinen tarinankerrontapeli. Peli keskittyy Harry Potter -kirjoista tuttuun universumiin, tarjoten koko Iso-Britannian ja sen taikapaikat pelaajien käyttöön.

Vaadimme pelaajilta aiempaa roolipelikokemusta sekä hyvää suomen kielen taitoa. Ikä ei ole este peliin liittymiselle.

"Mainitse kolme taikajuomaa, joiden valmistuksessa käytetään kaksisarvisen sarvijauhetta." "Miksei tässä kysytä mielummin että miten valmistetaan mojito", minä ähkäisin.